Запис Детальніше

Заквашувальні композиції для дитячих кисломолочних продуктів з підвищеними протеолітичними властивостями

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Заквашувальні композиції для дитячих кисломолочних продуктів з підвищеними протеолітичними властивостями
 
Creator Ткаченко, Наталія Андріївна
Назаренко, Ю. В.
Авершина, А. С.
Українцева, Ю. С.
 
Subject харчування дитяче
алергія харчова
біфідобактерії
лактобактерії
бакконцентрат
 
Description В статті наведені результати відбору біфідобактерій та бакконцентратів лактобактерій з підвищеними протеолітичними властивостями для виробництва дитячих кисломолочних продуктів. Показано, що використання у заквашувальних композиціях монокультур/змішаних культур біфідобактерій, монокультур лактобацил та/або мезофільних молочнокислих лактококів з підвищеними протеолітичними властивостями забезпечує виробництво сиру, паст білкових, напоїв кисломолочних дитячих з гіпоалергенними властивостями.
 
Date 2016-11-29T13:17:48Z
2016-11-29T13:17:48Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Заквашувальні композиції для дитячих кисломолочних продуктів з підвищеними протеолітичними властивостями / Н. А. Ткаченко [та ін.] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий = Eastern-European journal of enterprise technologies. – 2014. – № 2/12 (68). – С. 66-71.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/25000
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Технологический центр