Заквашувальні композиції для дитячих кисломолочних продуктів з підвищеними протеолітичними властивостями
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Заквашувальні композиції для дитячих кисломолочних продуктів з підвищеними протеолітичними властивостями
|
|
Creator |
Ткаченко, Наталія Андріївна
Назаренко, Ю. В. Авершина, А. С. Українцева, Ю. С. |
|
Subject |
харчування дитяче
алергія харчова біфідобактерії лактобактерії бакконцентрат |
|
Description |
В статті наведені результати відбору біфідобактерій та бакконцентратів лактобактерій з підвищеними протеолітичними властивостями для виробництва дитячих кисломолочних продуктів. Показано, що використання у заквашувальних композиціях монокультур/змішаних культур біфідобактерій, монокультур лактобацил та/або мезофільних молочнокислих лактококів з підвищеними протеолітичними властивостями забезпечує виробництво сиру, паст білкових, напоїв кисломолочних дитячих з гіпоалергенними властивостями.
|
|
Date |
2016-11-29T13:17:48Z
2016-11-29T13:17:48Z 2014 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Заквашувальні композиції для дитячих кисломолочних продуктів з підвищеними протеолітичними властивостями / Н. А. Ткаченко [та ін.] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий = Eastern-European journal of enterprise technologies. – 2014. – № 2/12 (68). – С. 66-71.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/25000 |
|
Language |
uk
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Технологический центр
|
|