Запис Детальніше

ЗАКОНОМІРНОСТІ ЗНОШУВАННЯ АМОРФНИХ ПОКРИТТІВ НА ОСНОВІ МАРГАНЦЮ

Наукові журнали НАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ЗАКОНОМІРНОСТІ ЗНОШУВАННЯ АМОРФНИХ ПОКРИТТІВ НА ОСНОВІ МАРГАНЦЮ
Regularities of wear of amorphous coatings based on manganese
Закономерности износа аморфных покрытий на основе марганца
 
Creator Машинська, Н.В.
 
Subject


 
Description  Досліджено закономірності зношування аморфних покриттів на основі марганцю. Запропоноване покриття можна використовувати як матеріал для деталей, що працюють в умовах тертя при високих швидкісно-навантажувальних параметрах, а також як зносостійке та корозійностійке покриття на деталі та вузли автомобільних та авіаційних двигунів.
 In this annotation the regularities of amorphous coverings that had been used upon manganese, had been discovered. An observing covering can be used like a matirial for the details which work under the high speed conditions. They also are used like antiwear and anticorrosoin covering the details and units of aircraft and avto engines.
 Исследованы закономерности износа аморфных покрытий на основе марганца. Предлагаемое покрытие можно использовать как материал для деталей, работающих в условиях трения при высоких скоростно-погрузочных параметрам, а также как износостойкое и коррозионностойкие покрытия на детали и узлы автомобильных и авиационных двигателей.
 
Publisher National Aviation University
 
Contributor


 
Date 2009-01-01
 
Type


 
Format application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/visnik/article/view/1697
 
Source Proceedings of National Aviation University; Том 38, № 1 (2009); 209-210
Вестник Национального авиационного университета; Том 38, № 1 (2009); 209-210
Вісник Національного Авіаційного Університету; Том 38, № 1 (2009); 209-210
 
Language uk
 
Rights Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).