Запис Детальніше

Дослідження механізму ферментативної трансетерифікації жирів та етилових ефірів жирних кислот

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження механізму ферментативної трансетерифікації жирів та етилових ефірів жирних кислот
 
Creator Некрасов, Павло Олександрович
Ткаченко, Наталія Андріївна
 
Subject продукти харчування
продукти функціональні
ліпіди структуровані
 
Date 2016-04-25T13:26:21Z
2016-04-25T13:26:21Z
2015
 
Type Thesis
 
Identifier Некрасов П. О. Дослідження механізму ферментативної трансетерифікації жирів та етилових ефірів жирних кислот / П. О. Некрасов, Н. А. Ткаченко // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : прогр. та матеріали 4-ї Міжнар. наук.-техн. конф., 24-25 березня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 155-156.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/21124
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний університет харчових технологій