Запис Детальніше

Оптимізація жирнокислотного складу комбінованих молочно-рисових йогуртових напоїв з гарбузовим наповнювачем

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оптимізація жирнокислотного складу комбінованих молочно-рисових йогуртових напоїв з гарбузовим наповнювачем
 
Creator Ткаченко, Н.
Некрасов, Павло Олександрович
Копійко, А.
 
Subject харчування збалансоване
продукти комбіновані
жир молочний
олія соняшникова
олія гарбузова
 
Date 2019-03-13T11:23:49Z
2019-03-13T11:23:49Z
2017
 
Type Thesis
 
Identifier Ткаченко Н. Оптимізація жирнокислотного складу комбінованих молочно-рисових йогуртових напоїв з гарбузовим наповнювачем / Н. Ткаченко, П. О. Некрасов, А. Копійко // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : 83 Intern. sci. conf. of young scientist and students, April 5-6, 2017 = Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 83-ї міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 5-6 квітня 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – Ч. 1. – С. 364.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/40192
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний університет харчових технологій