Запис Детальніше

Обґрунтування параметрів пастеризації біфідовмісної молочної сироватки в технологіях ферментованих функціональних напоїв

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Обґрунтування параметрів пастеризації біфідовмісної молочної сироватки в технологіях ферментованих функціональних напоїв
 
Creator Ткаченко, Наталія Андріївна
Некрасов, Павло Олександрович
Дідик, О. В.
 
Subject білкові продукти функціонального призначення
біфідобактерії
лактобактерії
обробка теплова
мікроорганізми
властивості пробіотичні
 
Date 2019-03-12T13:39:31Z
2019-03-12T13:39:31Z
2015
 
Type Thesis
 
Identifier Ткаченко Н. А. Обґрунтування параметрів пастеризації біфідовмісної молочної сироватки в технологіях ферментованих функціональних напоїв / Н. А. Ткаченко, П. О. Некрасов, О. В. Дідик // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 8-11 вересня 2015 р. – Харків : ХДУХТ, 2015. – С. 321-322.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/40177
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Харківський державний університет харчування та торгівлі