Обґрунтування параметрів пастеризації біфідовмісної молочної сироватки в технологіях ферментованих функціональних напоїв
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Обґрунтування параметрів пастеризації біфідовмісної молочної сироватки в технологіях ферментованих функціональних напоїв
|
|
Creator |
Ткаченко, Наталія Андріївна
Некрасов, Павло Олександрович Дідик, О. В. |
|
Subject |
білкові продукти функціонального призначення
біфідобактерії лактобактерії обробка теплова мікроорганізми властивості пробіотичні |
|
Date |
2019-03-12T13:39:31Z
2019-03-12T13:39:31Z 2015 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Ткаченко Н. А. Обґрунтування параметрів пастеризації біфідовмісної молочної сироватки в технологіях ферментованих функціональних напоїв / Н. А. Ткаченко, П. О. Некрасов, О. В. Дідик // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 8-11 вересня 2015 р. – Харків : ХДУХТ, 2015. – С. 321-322.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/40177 |
|
Language |
uk
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Харківський державний університет харчування та торгівлі
|
|