Запис Детальніше

ВПЛИВ ОБРОБКИ МАГНІТНИМ ПОЛЕМ НА ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ВУГЛЕВОДНЕВИХ ПАЛИВ

Наукові журнали НАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ВПЛИВ ОБРОБКИ МАГНІТНИМ ПОЛЕМ НА ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ВУГЛЕВОДНЕВИХ ПАЛИВ
Influence of magnetic field processing on physico-chemical properties of hydrocarbon fuels
Влияние обработки магнитным полем на физико-химические свойства углеводородных топлив
 
Creator Курок, Л.М.
Матвєєва, О.Л.
 
Subject


 
Description  Проаналізовано результати досліджень щодо впливу різних конфігурацій магнітного поля на вуглеводневі палива. З’ясовано, що під дією магнітного поля відбуваються міжмолекулярна та радикальна переорієнтація, внаслідок якої підвищується окиснювальна здатність палива, що може сприяти збільшенню повноти згоряння.
 The results of researches are analyses in relation to influence of different configurations of the magnetic field on hydrocarbon fuels. It is found out, that under action of the magnetic field take place intermolecular and radical reorientation as a result of which rises oxidability power of fuel, which can be instrumental in the increase of plenitude of combustion.
 Проанализированы результаты исследований влияния различных конфигураций магнитного поля на углеводородные па-топлива. Выяснено, что под действием магнитного поля происходят межмолекулярное и радикальная переориентация, в результате которой повышается окислительная способность топлива, что может способствовать увеличению полноты сгорания.
 
Publisher National Aviation University
 
Contributor


 
Date 2009-01-01
 
Type


 
Format application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/visnik/article/view/1687
 
Source Proceedings of National Aviation University; Том 38, № 1 (2009); 166-168
Вестник Национального авиационного университета; Том 38, № 1 (2009); 166-168
Вісник Національного Авіаційного Університету; Том 38, № 1 (2009); 166-168
 
Language uk
 
Rights Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).