Особливості створення кластера підприємств харчової промисловості
EIRZNTU - Electronic Institutional Repository of Zaporizhzhia National Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості створення кластера підприємств харчової промисловості
Особенности создания кластера предприятий пищевой промышленности Features of creation of a cluster of the enterprises of the food industry |
|
Creator |
Пуліна, Тетяна Веніамінівна
Пулина, Татьяна Вениаминовна Pulina, Tatyana V. |
|
Subject |
cluster model of development
cluster merger of the enterprises enterprises of the food industry cluster approach кластерна модель розвитку кластерне об'єднання підприємств підприємства харчової промисловості кластерний підхід кластерная модель развития кластерное объединение предприятий предприятия пищевой промышленности кластерный подход |
|
Description |
Пуліна Т.В. Особливості створення кластера підприємств харчової промисловості / Т.В. Пуліна // Бизнес Информ // Міжнародний науково-виробничий журнал 1.2015, С. 172–178.
UK: В ході дослідження визначено особливості створення та функціонування кластера підприємств харчової промисловості. EN: During research features of creation and functioning of a cluster of the enterprises of the food industry are defined. RU: В ходе исследования определены особенности создания и функционирования кластера предприятий пищевой промышленности. |
|
Date |
2015-12-10T08:34:49Z
2015-12-10T08:34:49Z 2015 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
2222-4459
http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/463 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
ВИДАВНИЧИЙ ДІМ «ІНЖЕК»
|
|