Запис Детальніше

Особливості створення кластера підприємств харчової промисловості

EIRZNTU - Electronic Institutional Repository of Zaporizhzhia National Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості створення кластера підприємств харчової промисловості
Особенности создания кластера предприятий пищевой промышленности
Features of creation of a cluster of the enterprises of the food industry
 
Creator Пуліна, Тетяна Веніамінівна
Пулина, Татьяна Вениаминовна
Pulina, Tatyana V.
 
Subject cluster model of development
cluster merger of the enterprises
enterprises of the food industry
cluster approach
кластерна модель розвитку
кластерне об'єднання підприємств
підприємства харчової промисловості
кластерний підхід
кластерная модель развития
кластерное объединение предприятий
предприятия пищевой промышленности
кластерный подход
 
Description Пуліна Т.В. Особливості створення кластера підприємств харчової промисловості / Т.В. Пуліна // Бизнес Информ // Міжнародний науково-виробничий журнал 1.2015, С. 172–178.
UK: В ході дослідження визначено особливості створення та функціонування кластера підприємств харчової промисловості. EN: During research features of creation and functioning of a cluster of the enterprises of the food industry are defined.
RU: В ходе исследования определены особенности создания и функционирования кластера предприятий пищевой промышленности.
 
Date 2015-12-10T08:34:49Z
2015-12-10T08:34:49Z
2015
 
Type Article
 
Identifier 2222-4459
http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/463
 
Language uk
 
Publisher ВИДАВНИЧИЙ ДІМ «ІНЖЕК»