Запис Детальніше

Організація внутрішнього аудиту витрат на якість готової продукції на м’ясопереробних підприємствах

EIRZNTU - Electronic Institutional Repository of Zaporizhzhia National Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Організація внутрішнього аудиту витрат на якість готової продукції на м’ясопереробних підприємствах
Организация внутреннего аудита затрат на качество готовой продукции на мясоперерабатывающих предприятиях
Organization of internal expenditure on the quality of finished products at meat processing plants
 
Creator Очеретько, Лариса Михайлівна
Очеретько, Лариса Михайловна
Ocheretko, Larysa M.
Куртєва, Наталія Олександрівна
Куртева, Наталья Александровна
Kurtyeva, Nataliya O.
 
Subject internal audit
external audit
outsourcing
the introduction of the concept of internal audit
organization of internal audit
внутрішній аудит
зовнішній аудит
аутсорсінг
концепції впровадження системи внутрішнього аудиту
організація внутрішнього аудиту
внутренний аудит
внешний аудит
аутсорсинг
концепции внедрения системы внутреннего аудита
организация внутреннего аудита
 
Description Очеретько Л.М. Організація внутрішнього аудиту витрат на якість готової продукції на м’ясопереробних підприємствах / Очеретько Л.М.,Куртєва Н.О //Науковий журнал. Вісник Хмельницького національного університету.// Економічні науки, T.3
Хмельницький, 2011 .- № 3 - С.90-94.
UK: Проаналізовано можливі форм фінансового контролю для підприємств м’ясопереробної галузі. На підставі порівняльної характеристики зовнішнього, внутрішнього аудиту та аутсорсінгу, обґрунтовано переваги організації на підприємстві внутрішнього аудиту. Дано авторське визначення поняття «внутрішнього аудиту». Запропоновано послідовність організації внутрішнього аудиту на підприємствах м’ясопереробної галузі.
EN: Possible forms of the financial control for the enterprises of processing branch are analysed. On the basis of the comparative characteristic of external, internal audit and to outsourcing, it is proved advantages of the organisation of internal audit. Author's definition of concept «internal audit» is made. The sequence of the organisation of internal audit at the enterprises of processing branch is offered.
RU: Проанализированы возможные форм финансового контроля для предприятий мясоперерабатывающей отрасли. На основании сравнительной характеристики внешнего, внутреннего аудита и аутсорсинга, обоснованно преимущества организации на предприятии внутреннего аудита. Дано авторское определение понятия «внутреннего аудита». Предложена последовательность организации внутреннего аудита на предприятиях мясоперерабатывающей отрасли.
 
Date 2015-12-11T13:30:02Z
2015-12-11T13:30:02Z
2011
 
Type Article
 
Identifier 2307-5740
http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/474
 
Language uk
 
Publisher Хмельницький національний університет