Запис Детальніше

ЕФЕКТИВНІСТЬ ГІДРОЛІЗУ ПРОТЕЇНІВ МОЛОЧНОЇ СИРОВАТКИ СЕРИНОВИМИ ПРОТЕАЗАМИ

Наукові журнали НАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ЕФЕКТИВНІСТЬ ГІДРОЛІЗУ ПРОТЕЇНІВ МОЛОЧНОЇ СИРОВАТКИ СЕРИНОВИМИ ПРОТЕАЗАМИ
Efficiency of hydrolysis of whey protein serine proteases
Эффективность гидролиза белков молочной сыворотки сериновыми протеазами
 
Creator Петюх, Г.П.
Романова, Н.А.
Гаркава, К.М.
 
Subject гідроліз; молочна сироватка; серинові протеази


 
Description  Дослідженo релативну ефективність ензиматичного гідролізу ізоляту молочної сироватки WPI з використанням семи ферментів класу серинових протеаз у трьох концентраціях за рН 7,0 та 50 °C. Найефективнішою виявилася протеаза R у концентрації 0,0002 г/мл.
 Research of relative enzymatic whey protein isolate (WPI) hydrolysis efficiency was conducted. Seven enzymes in three concentrations by pH 7.0 t=50°C were used. The most efficient showed to be Protease R in concentration 0,0002 g/ml.
 Исследован релативну эффективность энзиматического гидролиза изолята молочной сыворотки WPI с использованием семи ферментов класса сериновых протеаз в трех концентрациях при рН 7,0 и 50 ° C. эффективной оказалась протеаза R в концентрации 0,0002 г / мл.
 
Publisher National Aviation University
 
Contributor


 
Date 2012-08-08
 
Type


 
Format application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/visnik/article/view/1718
 
Source Proceedings of National Aviation University; Том 39, № 2 (2009); 94
Вісник Національного авіаційного університету; Том 39, № 2 (2009); 94
Вісник Національного Авіаційного Університету; Том 39, № 2 (2009); 94
 
Language uk