ЕФЕКТИВНІСТЬ ГІДРОЛІЗУ ПРОТЕЇНІВ МОЛОЧНОЇ СИРОВАТКИ СЕРИНОВИМИ ПРОТЕАЗАМИ
Наукові журнали НАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ЕФЕКТИВНІСТЬ ГІДРОЛІЗУ ПРОТЕЇНІВ МОЛОЧНОЇ СИРОВАТКИ СЕРИНОВИМИ ПРОТЕАЗАМИ
Efficiency of hydrolysis of whey protein serine proteases Эффективность гидролиза белков молочной сыворотки сериновыми протеазами |
|
Creator |
Петюх, Г.П.
Романова, Н.А. Гаркава, К.М. |
|
Subject |
гідроліз; молочна сироватка; серинові протеази
— — |
|
Description |
Дослідженo релативну ефективність ензиматичного гідролізу ізоляту молочної сироватки WPI з використанням семи ферментів класу серинових протеаз у трьох концентраціях за рН 7,0 та 50 °C. Найефективнішою виявилася протеаза R у концентрації 0,0002 г/мл.
Research of relative enzymatic whey protein isolate (WPI) hydrolysis efficiency was conducted. Seven enzymes in three concentrations by pH 7.0 t=50°C were used. The most efficient showed to be Protease R in concentration 0,0002 g/ml. Исследован релативну эффективность энзиматического гидролиза изолята молочной сыворотки WPI с использованием семи ферментов класса сериновых протеаз в трех концентрациях при рН 7,0 и 50 ° C. эффективной оказалась протеаза R в концентрации 0,0002 г / мл. |
|
Publisher |
National Aviation University
|
|
Contributor |
—
— — |
|
Date |
2012-08-08
|
|
Type |
—
— — |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/visnik/article/view/1718
|
|
Source |
Proceedings of National Aviation University; Том 39, № 2 (2009); 94
Вісник Національного авіаційного університету; Том 39, № 2 (2009); 94 Вісник Національного Авіаційного Університету; Том 39, № 2 (2009); 94 |
|
Language |
uk
|
|