Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічного завдання з дисциплін "Ливарні сплави і плавка" і "Основи теорії плавки та виробництва виливків" (розділ "Чавунне литво")

EIRZNTU - Electronic Institutional Repository of Zaporizhzhia National Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічного завдання з дисциплін "Ливарні сплави і плавка" і "Основи теорії плавки та виробництва виливків" (розділ "Чавунне литво")
Методические указания к выполнению расчетно-графического задания по дисциплинам “Литейные сплавы и плавка” и “Основы теории плавки и производства отливок” (раздел "Чугунное литье")
Methodical guidelines for solving graphic calculation tasks of disciplines «Cast alloys and melting» and «Theoretical fundamentals of melting and casts production» (section “Cast iron casting”)
Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічного завдання з дисциплін "Ливарні сплави і плавка" і "Основи теорії плавки та виробництва виливків" (розділ "Чавунне литво") для студентів напрямів підготовки 6.050502 "Інженерна механіка" і 6.050402 "Ливарне виробництво" всіх форм навчання
 
Creator Іванов, Валерій Григорович
Иванов, Валерий Григорьевич
Ivanov, Valerij G.
Парахнєвич, Євген Миколайович
Парахневич, Евгений Николаевич
Parachnevych, Evgen M.
 
Subject ливарний сплав
плавильна піч
шихта
металевий розплав
розкислення
литейный сплав
плавильная печь
металлический расплав
раскисление
cast alloy
мelting furnace
сharge
мetallic liquid
deoxidizing
 
Description Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічного завдання з дисциплін "Ливарні сплави і плавка" і "Основи теорії плавки та виробництва виливків" (розділ "Чавунне литво") для студентів напрямів підготовки 6.050502 "Інженерна механіка" і 6.050402 "Ливарне виробництво" всіх форм навчання / Укладачі: В.Г. Іванов, Є.М. Парахнєвич. - Запоріжжя: ЗНТУ, 2013. - 22 с.
UK: Методичні вказівки містять відомості до виконання розрахунково-графічного завдання з дисциплін "Ливарні сплави і плавка" і "Основи теорії плавки та виробництва виливків" (розділ "Чавунне литво").
EN: Methodical guidelines contain information for solving graphic calculation tasks of disciplines «Cast alloys and melting» and «Theoretical fundamentals of melting and casts production» (section «Cast iron casting»).
RU: Методические указания содержат сведения для выполнения расчетно-графического задания по дисциплинам “Литейные сплавы и плавка” и “Основы теории плавки и производства отливок” (раздел "Чугунное литье").
 
Date 2016-04-28T13:01:40Z
2016-04-28T13:01:40Z
2013
 
Type Methodological guidelines
 
Identifier http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/697
 
Language uk
 
Publisher Запорізький національний технічний університет