Запис Детальніше

Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисциплін "Виробництво виливків з кольорових металів і сплавів" і "Ливарні сплави і плавка (кольорові метали)"

EIRZNTU - Electronic Institutional Repository of Zaporizhzhia National Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисциплін "Виробництво виливків з кольорових металів і сплавів" і "Ливарні сплави і плавка (кольорові метали)"
Методические указания к лабораторным работам по дисциплинам “Производство отливок из цветных металлов и сплавов” и ”Литейные сплавы и плавка (цветные металлы)”
Methodological guidelines for laboratory works of disciplines «Production of castings made of non-ferrous metals and alloys” and “Cast alloys and melting (non-ferrous metals)»
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисциплін "Виробництво виливків з кольорових металів і сплавів" і "Ливарні сплави і плавка (кольорові метали)" для студентів напрямів підготовки 6.050502 "Інженерна механіка" і 6.050402 "Ливарне виробництво" всіх форм навчання
 
Creator Парахнєвич, Євген Миколайович
Парахневич, Евгений Николаевич
Parachnevych, Evgen M.
Тирса, Сергій Васильович
Тырса, Сергей Васильевич
Tyrsa, Sergiy V.
 
Subject модифікування
плавильна піч
кольоровий метал
рафінування
мікроструктура
модифицирование
плавильная печь
цветной металл
рафинирование
микроструктура
мodification
мelting furnace
non-ferrous metal
refinement
мicrostructure
 
Description Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисциплін "Виробництво виливків з кольорових металів і сплавів" і "Ливарні сплави і плавка (кольорові метали)" для студентів напрямів підготовки 6.050502 "Інженерна механіка" і 6.050402 "Ливарне виробництво" всіх форм навчання / Укладачі: Є.М. Парахнєвич, С.В. Тирса. - Запоріжжя: ЗНТУ, 2014. - 38 с.
UK: Методичні вказівки містять відомості до виконання лабораторних робіт з дисциплін "Виробництво виливків з кольорових металів і сплавів" і "Ливарні сплави і плавка (кольорові метали)".
EN: Methodical guidelines contain information for laboratory works of disciplines «Production of castings made of non-ferrous metals and alloys” and “Cast alloys and melting (non-ferrous metals)».
RU: Методические указания содержат сведения для выполнения лабораторных работ по дисциплинам “Производство отливок из цветных металлов и сплавов” и “Литейные сплавы и плавка (цветные сплавы)”.
 
Date 2016-04-28T13:21:00Z
2016-04-28T13:21:00Z
2014
 
Type Methodological guidelines
 
Identifier http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/699
 
Language uk
 
Publisher Запорізький національний технічний університет