Запис Детальніше

Ксенія і проксенія: співвідношення союзів приватної і публічної гостинності у міжполісних відносинах Стародавньої Греції

EIRZNTU - Electronic Institutional Repository of Zaporizhzhia National Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ксенія і проксенія: співвідношення союзів приватної і публічної гостинності у міжполісних відносинах Стародавньої Греції
Ксения и проксения: соотношениесоюзовчастного и публичногогостеприимства в межполисных отношениях Древней Греции
Xenyand Proxeny: Correlationof Unionsof Privateand Public Hospitalityin theInterstate Relationsof AncientGreece
 
Creator Денисенко, Вікторія Володимирівна
Денисенко, Виктория Владимировна
Denysenko, Viktoria V.
 
Subject consular law
private hospitality
public hospitality
proxeny
xeny
консульське право
приватна гостинність
публічна гостинність
проксенія
ксенія
консульское право
частное гостеприимство
публичное гостеприимство
проксения
ксения
 
Description Денисенко В. В. Ксенія і проксенія: співвідношення союзів приватної і публічної гостинності у міжполісних відносинах Стародавньої Греції / В. В. Денисенко // Порівняльно-аналітичне право. − 2015. − № 5. − С. 21-24.
UK: Стаття присвячена дослідженню міжнародно-правових звичаїв, які регламентували правила міжполісної комунікації у Стародавній Греції. В роботі розглянуто інститути приватної гостинності (ксенії) та публічної гостинності (проксенії). Досліджено їх вплив на формування міжнародного права із захисту прав людини та консульського права.
EN: Thearticleisdedicated to the research ofinternationallegalcustomsthatregulatetherulesofinterstate communicationofAncientGreece. Thepaperdiscussestheinstitutionsofprivatehospitality (xeny) andpublichospitality (proxeny). Exploretheirimpactontheformationofinternationallawfortheprotectionofhumanrightsandconsularlaw.
RU: Статья посвящена исследованию международно-правовых обычаев, которые регламентировали правила межполисной коммуникации в Древней Греции. В работе рассмотрены институты частного гостеприимства (ксении) и публичного гостеприимства (проксении). Исследовано их влияние на формирование международного права по защите прав человека и консульского права.
 
Date 2016-07-04T08:23:49Z
2016-07-04T08:23:49Z
2015
 
Type Article
 
Identifier http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/1001
 
Language uk
 
Publisher ДВНЗ «Ужгородський національний університет»