Запис Детальніше

Методичні вказівки до лабораторної роботи № 2 «Вивчення будови, принципу дії та методики проектування маніпулятора для зварювання швів різноманітно зорієнтованих у просторі» з дисципліни «Допоміжне обладнання для зварювання»

EIRZNTU - Electronic Institutional Repository of Zaporizhzhia National Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до лабораторної роботи № 2 «Вивчення будови, принципу дії та методики проектування маніпулятора для зварювання швів різноманітно зорієнтованих у просторі» з дисципліни «Допоміжне обладнання для зварювання»
Методические указания к лабораторной работе № 2 «Изучение строения, принципа действия и методики проектирования манипулятора для сварки швов различно ориентированных в пространстве» по дисциплине «Вспомогательное оборудование для сварки»
Guidance for laboratory work № 2 "Studying the structure, principle of operation and design techniques for robot welding seams variously oriented in space" discipline "Accessory equipment for welding"
 
Creator Осіпов, Михайло Юрійович
Осипов, Михаил Юрьевич
Osipov, Myhaylo Y.
 
Subject маніпулятор
механізм обертання
швидкість зварювання
вантажопідйомність
розрахунок
manipulator
the mechanism of rotation
speed welding
payload
calculation
манипулятор
механизм поворота
грузоподъемность
расчет
 
Description Методичні вказівки до лабораторної роботи № 2 «Вивчення будови, принципу дії та методики проектування маніпулятора для зварювання швів різноманітно зорієнтованих у просторі» з дисципліни «Допоміжне обладнання для зварювання» для студентів напрямку підготовки 6.050504 «Зварювання» усіх форм навчання / уклад. М. Ю. Осіпов. – Запоріжжя : ЗНТУ, 2016. – 18 с.
UK: Наведені методичні рекомендації та вказівки до лабораторної роботи № 2 «Вивчення будови, принципу дії та методики проектування маніпулятора для зварювання швів різноманітно зорієнтованих у просторі» з дисципліни «Допоміжне обладнання для зварювання»
EN: These guidelines and instructions for laboratory work № 2 "Studying the structure, principle of operation and design techniques for robot welding seams variously oriented in space" discipline "Accessory equipment for welding"
RU: Приведены методические рекомендации и указания к лабораторной работе № 2 «Изучение строения, принципа действия и методики проектирования манипулятора для сварки швов различно ориентированных в пространстве» по дисциплине «Вспомогательное оборудование для сварки»
 
Date 2016-07-13T07:22:05Z
2016-07-13T07:22:05Z
2016
 
Type Methodological guidelines
 
Identifier http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/1053
 
Language uk
 
Publisher Запорізький національний технічний університет