Запис Детальніше

Модернізація технологічної лінії для виробництва цегли. Розробка механічної частини ріжучого пристрою для формування заготовок цегли

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Модернізація технологічної лінії для виробництва цегли. Розробка механічної частини ріжучого пристрою для формування заготовок цегли
 
Creator Кубишкін, О. С.
 
Contributor Пурдик, В. П.
 
Subject виробництво цегли
пристрій ріжучий
формування заготовок
припуск на обробку
механічна обробка
131
 
Description Керівник: канд. техн. наук, доц. Пурдик В. П.
В дипломному проекті вирішуються задача розробки автоматизованого пристрою для формування цегли. Розроблена конструкція різальной машини з деталізацією всіх основних вузлів та технологія процесу різання.
Також в дипломному проекті розроблено технологічний процес механічної обробки деталі "Корпус".
В текстовій частині виконано аналіз технологічності конструкції деталі, вибраний метод та спосіб виготовлення заготовки з урахуванням техніко-економічного порівняння варіантів, проведені розрахунки припусків на обробку, здійснений вибір чистових і чорнових технологічних баз, спроектований технологічний процес, виконаний розмірний аналіз технологічного процесу та проектування дільниці механічної обробки деталі.
 
Date 2019-03-18T09:36:57Z
2019-03-18T09:36:57Z
2017
 
Type Presentation
 
Identifier Модернізація технологічної лінії для виробництва цегли. Розробка механічної частини ріжучого пристрою для формування заготовок цегли [Електронний ресурс] : [презентація] / викон. О. С. Кубишкін ; Вінницький національний технічний університет ; Факультет машинобудування та транспорту ; Кафедра технологій та автоматизації машинобудування. – Електронні текстові дані (1 файл: 2,65 Мбайт). – Вінниця, 2017. – Назва з екрана.
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/24137
 
Language uk_UA
 
Format application/pdf
 
Publisher ВНТУ