Запис Детальніше

Українська мова за професійним спрямуванням у таблицях та схемах

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Українська мова за професійним спрямуванням у таблицях та схемах
 
Creator Азарова, Л. Є.
Стадній, А. С.
Радомська, Л. А.
 
Subject українська мова за професійним спрямуванням
сучасне ділове мовлення
сучасна українська літературна мова
 
Description Матеріали посібника укомплектовано згідно з програмою курсу «Українська мова (за професійним спрямуванням)» для студентів нефілологічних спеціальностей денної форми навчання. У посібнику у формі таблиць і схем подано узагальнений теоретичний опис сучасного ділового мовлення: норм і стилів української літературної мови, документознавства, мистецтва публічних виступів, індивідуальних та колективних форм професійного спілкування тощо.
Матеріали у легкій та доступній формі допоможуть студентові підготуватися до занять, заліку чи іспиту з дисципліни, оскільки передають зміст усіх тем, передбачених для аудиторного вивчення. Навчальний посібник призначено для студентів нефілологічних спеціальностей, які вивчають курс «Українська мова (за професійним спрямуванням)», викладачів, а також охочих самостійно підвищити рівень знань з українського фахового мовлення.
 
Date 2019-01-13T21:01:26Z
2019-01-13T21:01:26Z
2018
 
Type Tutorial
 
Identifier Азарова Л. Є. «Українська мова (за професійним спрямуванням) у таблицях і схемах» для студентів І курсу [Текст] : навчальний посібник / Л. Є. Азарова, А. С. Стадній, Л. А. Радомська. – Вінниця : ВНТУ, 2018. – 176 с.
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/23128
811.161.2(075)
 
Language uk_UA
 
Format application/pdf
 
Publisher ВНТУ