Запис Детальніше

Система підтримки прийняття рішень при оцінюванні ризиків інформаційної безпеки підприємства

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Система підтримки прийняття рішень при оцінюванні ризиків інформаційної безпеки підприємства
 
Creator Ратніков, Н. О.
 
Contributor Куперштейн, Л. М.
 
Subject прийняття рішень
оцінювання ризиків
інформаційна безпека
система безпеки
інформаційний ризик
7.17010101
 
Description Керівник: канд. техн. наук, доц. Куперштейн Л. М.
У роботі проаналізовано методи оцінки ризиків інформаційної безпеки, побудовано модель оцінки ризиків та загроз для оцінки ризиків інформаційної безпеки при реалізації та використанні бізнес-рішень, розроблено програмний продукт, який являє собою систему, здатну вести список ресурсів, загроз, вразливостей, користувачів системи та проводити оцінку ризиків для кожного ресурсу підприємства. Досліджено ризики та загрози інформаційній безпеці на підприємстві. Розроблено модель оцінки ризиків та загроз для оцінки ризиків інформаційної безпеки при реалізації та використанні бізнес-рішень.
Спроектовано базу даних для оцінки ризиків та загроз інформаційні йбезпеці СЗІ підприємства, побудовано логічну та фізичну моделі бази даних, створено програмну реалізацію бази даних.
 
Date 2019-03-19T12:29:33Z
2019-03-19T12:29:33Z
2017
 
Type Presentation
 
Identifier Система підтримки прийняття рішень при оцінюванні ризиків інформаційної безпеки підприємства [Електронний ресурс] : [презентація] / викон. Н. О. Ратніков ; Вінницький національний технічний університет ; Факультет інформаційних технологій та комп'ютерної інженерії ; Кафедра захисту інформації. – Електронні текстові дані (1 файл: 1,21 Мбайт). – Вінниця, 2017. – Назва з екрана.
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/24166
 
Language uk_UA
 
Format application/pdf
 
Publisher ВНТУ