Запис Детальніше

Electronic Sumy State Pedagogical University named after A. S. Makarenko Institutional Repository

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Повноваження органів державної влади як суб’єктів державного регулювання та управління у галузі наукової і науково-технічної діяльності
 
Names Рябовол, Лілія
Riabovol, Liliia
Date Issued 2018 (iso8601)
Abstract Описано законодавчі/нормотворчі, установчі, фінансові та інші повноваження Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та Міністерств науки і освіти України як суб’єктів державного регулювання і управління у галузі наукової і науково-технічної діяльності.
Genre Article
Topic державне регулювання і управління
Identifier Рябовол, Л. Т. Повноваження органів державної влади як суб’єктів державного регулювання та управління у галузі наукової і науково-технічної діяльності [Текст] / Л. Т. Рябовол // Наукова діяльність як шлях формування професійних компетентностей майбутнього фахівця (НПК-2018) : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 6–7 грудня 2018 р., м. Суми : у 2-х частинах / Міністерство освіти і науки України, Сумський державний педагогічний університет імені А. С. Макаренка та ін. ; [оргкомітет: Ю. О. Лянной, В. І. Шейко, О. В. Семеніхіна]. – Суми : [ФОП Цьома С. П.], 2018. – Ч. 2. – С. 56–58.