Запис Детальніше

Використання сюжетно-рольової гри в екологічному вихованні дошкільників

Zhytomyr State University Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/28600/
 
Title Використання сюжетно-рольової гри в екологічному вихованні дошкільників
 
Creator Гаврилець, Л. В.
Сорочинська, О. А.
 
Subject LB Theory and practice of education
LB1501 Primary Education
 
Description Погіршення екологічної ситуації в світі, й в Україні зокрема, швидкі темпи розвитку суспільства зумовили впровадження у навчально-виховний процес дошкільних закладів України нових нормативних документів, які передбачають екологічне виховання дітей дошкільного віку, формування у них елементів екологічної свідомості, відповідальності та культури.
Реалізація екологічного виховання дошкільників можлива за допомогою відповідних методів, форм і технологій виховно-освітньої роботи з дітьми. Найефективніше усвідомлено-правильне ставлення дошкільника до природи відбувається у результаті використання педагогом практичних методів, а саме ігор.
 
Publisher Житомир: ФОП Левковець
 
Date 2012
 
Type Article
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/28600/1/%D0%93%D0%B0%D0%B2%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D1%86%D1%8C%20%D0%9B%D1%8E%D0%B4%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B0.pdf
Гаврилець, Л. В. and Сорочинська, О. А. (2012) Використання сюжетно-рольової гри в екологічному вихованні дошкільників. Інноваційний досвід педагогів дошкільної та початкової освіти Житомирщини: збірник науково-методичних праць.. pp. 38-40.