Запис Детальніше

Теоретичні основи та діюча практика обліку, аудиту та аналізу розрахунків з кредиторами та дебіторами (на прикладі ТОВ «ЦЕМЕНТ»)

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Теоретичні основи та діюча практика обліку, аудиту та аналізу розрахунків з кредиторами та дебіторами (на прикладі ТОВ «ЦЕМЕНТ»)
Theoretical basis and current practice of accounting, audit and analysis of settlements with creditors and debtors (on the example of CEMENT LLC»)
 
Creator Стеблян, Л.А.
 
Subject дебіторська та кредиторськазаборгованість
поточна ліквідність
accounts receivable and accounts payable
current liquidity
 
Description Мета і завдання дослідження. Метою дослідження в роботі є дослідження теоретичних, науково-методичних та прикладних питань з обліку, аудиту та аналізу дебіторської та кредиторської заборгованості та розробки пропозицій вдосконалення обліку, аудиту та аналізу на підприємстві.
The purpose and objectives of the study. The purpose of the study is to study the theoretical, scientific, methodological and applied issues of accounting, auditing and analysis of accounts receivable and payable and the development of proposals to improve accounting, auditing and analysis in the enterprise.
 
Date 2019-03-25T21:15:31Z
2019-03-25T21:15:31Z
2018
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8836
 
Language uk