Запис Детальніше

Дослідження однофазних замикань на землю в мережах 10-35кВ

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження однофазних замикань на землю в мережах 10-35кВ
 
Creator Щенявська, А. Є.
 
Contributor Свиридов, М. П.
 
Subject електрична мережа
замикання однофазне
струм
напруга
замикання на землю
дугогасильний реактор
141
 
Description Керівник: канд. техн. наук, проф. Свиридов М. П.
В бакалаврській роботі проведений аналіз однофазних замикань на землю в мережах 10-35 кВ з малим струмом замикання. Наведені загальні співвідношення між струмом і напругою при замиканнях на землю.
Викладені основні положення компенсації ємнісного струму при точній компенсації і показана необхідність проведення розбалансування компенсуючих, дугогасних пристроїв.
Розглянуті питання розподілу ємнісних струмів при замиканнях на землю в радіальних мережах і замкнутих електричних мережах 10-35 кВ. Проведені розрахунки ємнісних струмів при замиканнях на землю через перехідні опори і при чисто металічних замиканнях.
Для визначення ефективності застосування дугогасильних реакторів проведений аналіз негативних наслідків від однофазних замикань на землю в електричних мережах.
Наведені рекомендації щодо застосування дугогасильних реакторів в залежності від величини ємнісних струмів.
В бакалаврской работе проведен анализ однофазных замыканий на землю в сетях 10-35 кВ с малым током замыкания. Приведены общие соотношения между током и напряжением при замыканиях на землю.
Изложены основные положения компенсации емкостного тока при точной компенсации и показана необходимость проведения разбалансировка компенсирующих, дугогасительного устройства.
Рассмотрены вопросы распределения емкостных токов при замыканиях на землю в радиальных сетях и замкнутых электрических сетях 10-35 кВ. Проведенные расчеты емкостных токов при замыканиях на землю через переходные сопротивления и при чисто металлических замыканиях.
Для определения эффективности применения дугогасительных реакторов проведен анализ негативных последствий от однофазных замыканий на землю в электрических сетях.
Приведены рекомендации относительно применения дугогасительных реакторов в зависимости от величины емкостных токов.
 
Date 2019-03-26T13:27:37Z
2019-03-26T13:27:37Z
2017
 
Type Presentation
 
Identifier Дослідження однофазних замикань на землю в мережах 10-35кВ [Електронний ресурс] : [презентація] / викон. А. Є. Щенявська ; Вінницький національний технічний університет ; Факультет електроенергетики та електромеханіки ; Кафедра електричних станцій та систем. – Електронні текстові дані (1 файл: 464 Кбайт). – Вінниця, 2017. – Назва з екрана.
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/24212
 
Language uk_UA
 
Format application/pdf
 
Publisher ВНТУ