Шляхи збільшення товарообороту підприємств ресторанного господарства
DSpace at ONEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Шляхи збільшення товарообороту підприємств ресторанного господарства
Ways to increase turnover restaurant industry enterprises |
|
Creator |
Боржкова, А.В.
|
|
Subject |
заклад ресторанного господарства
ресторан валовий товарооборот обідня продукція закупні товари виробнича програма оптовий товарооборот роздрібний товарооборот страва асортиментна група порівняльні ціни пароконвектомат restaurant establishment restaurant gross turnover dining products purchased goods production program wholesale turnover retail turnover dish assortment group comparative prices combi-steamer |
|
Description |
Мета роботи - дослідження поняття товарообороту, його складових і визначення факторів, що впливають на його формування.
The purpose of the work is to study the concept of turnover, its components and determine the factors influencing its formation. |
|
Date |
2019-03-27T10:10:51Z
2019-03-27T10:10:51Z 2018 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8875
|
|
Language |
uk
|
|