Запис Детальніше

Шляхи збільшення товарообороту підприємств ресторанного господарства

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Шляхи збільшення товарообороту підприємств ресторанного господарства
Ways to increase turnover restaurant industry enterprises
 
Creator Боржкова, А.В.
 
Subject заклад ресторанного господарства
ресторан
валовий товарооборот
обідня продукція
закупні товари
виробнича програма
оптовий товарооборот
роздрібний товарооборот
страва
асортиментна група
порівняльні ціни
пароконвектомат
restaurant establishment
restaurant
gross turnover
dining products
purchased goods
production program
wholesale turnover
retail turnover
dish
assortment group
comparative prices
combi-steamer
 
Description Мета роботи - дослідження поняття товарообороту, його складових і визначення факторів, що впливають на його формування.
The purpose of the work is to study the concept of turnover, its components and determine the factors influencing its formation.
 
Date 2019-03-27T10:10:51Z
2019-03-27T10:10:51Z
2018
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8875
 
Language uk