Запис Детальніше

Пріоритетні напрями розвитку підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторанів швидкого харчування)

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Пріоритетні напрями розвитку підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторанів швидкого харчування)
Development priorities of enterprises of restaurant industry (using an example of fast food restaurants)
 
Creator Лефлер, М.І.
 
Subject ресторанне господарство
заклади харчування
ресторани швидкого харчування
ринок ресторанних послуг
класифікація закладів ресторанного господарства
франшиза
restaurant industry
food establishments
fast food restaurants
market of restaurant services
classification of food establishments
franchise
 
Description У роботі розглядаються теоретичні основи функціонування підприємств ресторанного господарства, наводиться існуюча класифікація підприємств ресторанного господарства, розглядається специфіка функціонування закладів швидкого харчування. Зроблено аналіз сучасного стану ринку ресторанів швидкого харчування, надано характеристику ресторану «Піца Челентано» в м. Ізмаїл, охарактеризовано попит на послуги даного закладу харчування.
The paper considers the theoretical basis of food establishments functioning, sets out classification of food establishments, and examines the specificity of food establishments functioning. The current state of restaurant services market is also analyzed. In addition, graduation work describes the restaurant ―Pizza Chelentano‖ in Ismail, outlines the demand for services of this food establishment.
 
Date 2019-03-27T12:03:22Z
2019-03-27T12:03:22Z
2018
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8882
 
Language uk