Пріоритетні напрями розвитку підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторанів швидкого харчування)
DSpace at ONEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Пріоритетні напрями розвитку підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторанів швидкого харчування)
Development priorities of enterprises of restaurant industry (using an example of fast food restaurants) |
|
Creator |
Лефлер, М.І.
|
|
Subject |
ресторанне господарство
заклади харчування ресторани швидкого харчування ринок ресторанних послуг класифікація закладів ресторанного господарства франшиза restaurant industry food establishments fast food restaurants market of restaurant services classification of food establishments franchise |
|
Description |
У роботі розглядаються теоретичні основи функціонування підприємств ресторанного господарства, наводиться існуюча класифікація підприємств ресторанного господарства, розглядається специфіка функціонування закладів швидкого харчування. Зроблено аналіз сучасного стану ринку ресторанів швидкого харчування, надано характеристику ресторану «Піца Челентано» в м. Ізмаїл, охарактеризовано попит на послуги даного закладу харчування.
The paper considers the theoretical basis of food establishments functioning, sets out classification of food establishments, and examines the specificity of food establishments functioning. The current state of restaurant services market is also analyzed. In addition, graduation work describes the restaurant ―Pizza Chelentano‖ in Ismail, outlines the demand for services of this food establishment. |
|
Date |
2019-03-27T12:03:22Z
2019-03-27T12:03:22Z 2018 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8882
|
|
Language |
uk
|
|