Організація роботи персоналу ресторану з обслуговування споживачів
DSpace at ONEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Організація роботи персоналу ресторану з обслуговування споживачів
Organization of work of the personnel of the restaurant for consumer service |
|
Creator |
Стенгач, Н.М.
|
|
Subject |
персонал
обслуговування ресторан швидкого харчування personnel service fast food restaurant |
|
Description |
У роботі розглядаються: сутність і цілі організації роботи персоналу у ресторанному підприємстві; сучасні підходи до організації роботи персоналу з обслуговування споживачів; аналіз системи роботи персоналу з обслуговування споживачів в ресторані швидкого харчування «МакДональдз»; шляхи покращення організації роботи персоналу в ресторані «МакДональдз»; розроблена програма якісного обслуговування споживачів; запропоновано дієвий механізм інвестування технологічних змін.
In the work is considered: the essence and purpose of the organization of work of personnel in a restaurant enterprise; modern approaches to the organization of work of the personnel for servicing consumers; analysis of the system of work of the personnel for consumer service at the fast food restaurant McDonald's; ways to improve the organization of work the staff in the McDonald's restaurant; developed a program of quality customer service; аn effective mechanism for investing in technological change is proposed. |
|
Date |
2019-03-27T13:35:24Z
2019-03-27T13:35:24Z 2018 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8892
|
|
Language |
uk
|
|