Організація роботи персоналу ресторану з обслуговування споживачів
DSpace at ONEU
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | Організація роботи персоналу ресторану з обслуговування споживачів Organization of work of the personnel of the restaurant for consumer service | |
| Creator | Стенгач, Н.М. | |
| Subject | персонал обслуговування ресторан швидкого харчування personnel service fast food restaurant | |
| Description | У роботі розглядаються: сутність і цілі організації роботи персоналу у ресторанному підприємстві; сучасні підходи до організації роботи персоналу з обслуговування споживачів; аналіз системи роботи персоналу з обслуговування споживачів в ресторані швидкого харчування «МакДональдз»; шляхи покращення організації роботи персоналу в ресторані «МакДональдз»; розроблена програма якісного обслуговування споживачів; запропоновано дієвий механізм інвестування технологічних змін. In the work is considered: the essence and purpose of the organization of work of personnel in a restaurant enterprise; modern approaches to the organization of work of the personnel for servicing consumers; analysis of the system of work of the personnel for consumer service at the fast food restaurant McDonald's; ways to improve the organization of work the staff in the McDonald's restaurant; developed a program of quality customer service; аn effective mechanism for investing in technological change is proposed. | |
| Date | 2019-03-27T13:35:24Z 2019-03-27T13:35:24Z 2018 | |
| Type | Other | |
| Identifier | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8892 | |
| Language | uk | |
