Запис Детальніше

Виконання польотів за експлуатаційними характеристиками та концепція повітряного простору

Наукові журнали НАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Виконання польотів за експлуатаційними характеристиками та концепція повітряного простору
PERFORMANCE BASED NAVIGATION AND AIRSPACE CONCEPT
Выполнение полетов по эксплуатационным характеристикам и концепция воздушного пространства
 
Creator Kharchenko, Volodymyr P.
Luppo, Alexander E.
Lazorenko, Vitaliy A.
 
Subject Airspace Management; Area Navigation (RNAV); Required Navigation Performances (RNP)


 
Description  Наведено концепцію повітряного простору та принципи навігації, яка заснована на характеристиках повітряних суден. Розглянуто взаємозв'язок між принципами  навігаційних характеристик повітряних суден з концепцією повітряного простору. Проаналізовано ефективність зв'язку між принципами навігаційних характеристик повітряних суден з концепцією повітряного простору.
 Performance based navigation integration and Airspace Concept are described. Connectivity of performance based navigation and airspace concept is considered. Analysis of effectiveness of relationship between performance based navigation and airspace concept is given.
 Приведены концепцию воздушного пространства и принципы навигации, основанной на характеристиках воздушных судов. Рассмотрена взаимосвязь между принципами навигационных характеристик воздушных судов концепции воздушного пространства. Проанализирована эффективность связи между принципами навигационных характеристик воздушных судов концепции воздушного пространства.
 
Publisher National Aviation University
 
Contributor


 
Date 2009-04-01
 
Type


 
Format application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/visnik/article/view/1786
 
Source Proceedings of National Aviation University; Том 41, № 4 (2009); 5-8
Вестник Национального авиационного университета; Том 41, № 4 (2009); 5-8
Вісник Національного Авіаційного Університету; Том 41, № 4 (2009); 5-8
 
Language uk
 
Rights Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).