Запис Детальніше

Щодо отримання пектинових речовин з виноградних вичавок

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Щодо отримання пектинових речовин з виноградних вичавок
 
Creator Чумак, Ольга Петрівна
Михайлова, Марія Олександрівна
 
Subject полісахариди
кислота галактуронова
протопектин
екстракція
 
Date 2019-03-25T11:25:20Z
2019-03-25T11:25:20Z
2017
 
Type Thesis
 
Identifier Чумак О. П. Щодо отримання пектинових речовин з виноградних вичавок / О. П. Чумак, М. О. Михайлова // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 25-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2017, [17-19 травня 2017 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – С. 344.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/40396
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"