Щодо отримання пектинових речовин з виноградних вичавок
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Щодо отримання пектинових речовин з виноградних вичавок
|
|
| Creator |
Чумак, Ольга Петрівна
Михайлова, Марія Олександрівна |
|
| Subject |
полісахариди
кислота галактуронова протопектин екстракція |
|
| Date |
2019-03-25T11:25:20Z
2019-03-25T11:25:20Z 2017 |
|
| Type |
Thesis
|
|
| Identifier |
Чумак О. П. Щодо отримання пектинових речовин з виноградних вичавок / О. П. Чумак, М. О. Михайлова // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 25-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2017, [17-19 травня 2017 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – С. 344.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/40396 |
|
| Language |
uk
|
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Publisher |
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
|
|