Перспективи використання лецитину в харчовій промисловості
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи використання лецитину в харчовій промисловості
|
|
Creator |
Черкашина, Владислава Євгеніївна
Бєлінська, Анна Павлівна |
|
Subject |
ефір
фосфоліпіди емульгатор стабілізатор агент вологоутримуючий антиоксидант |
|
Date |
2019-03-25T12:06:01Z
2019-03-25T12:06:01Z 2017 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Черкашина В. Є. Перспективи використання лецитину в харчовій промисловості / В. Є. Черкашина, А. П. Бєлінська // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 25-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2017, [17-19 травня 2017 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – С. 341.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/40402 |
|
Language |
uk
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
|
|