Запис Детальніше

Перспективи використання лецитину в харчовій промисловості

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи використання лецитину в харчовій промисловості
 
Creator Черкашина, Владислава Євгеніївна
Бєлінська, Анна Павлівна
 
Subject ефір
фосфоліпіди
емульгатор
стабілізатор
агент вологоутримуючий
антиоксидант
 
Date 2019-03-25T12:06:01Z
2019-03-25T12:06:01Z
2017
 
Type Thesis
 
Identifier Черкашина В. Є. Перспективи використання лецитину в харчовій промисловості / В. Є. Черкашина, А. П. Бєлінська // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 25-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2017, [17-19 травня 2017 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – С. 341.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/40402
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"