Запис Детальніше

Electronic Sumy State Pedagogical University named after A. S. Makarenko Institutional Repository

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Теоретичні основи впровадження дистанційного навчання у професійну підготовку майбутніх фахівців індустрії гостинності
 
Names Коваленко, Олександр Вікторович
Kovalenko, Oleksandr Viktorovych
Date Issued 2018-02 (iso8601)
Abstract В даній роботі зазначено, що одним з пріоритетних напрямків вдосконалення технологій освіти є методи дистанційного навчання, які дозволяють не тільки істотно поліпшити якість навчального процесу, а й значно знизити фінансові витрати як ВНЗ, так і того, хто навчається.
Також зазначено, що педагогічний досвід показує, що ефективність і якість знань тим вище, чим краще організована і забезпечена самостійна пізнавальна діяльність студенів; чим краще відібрано, структуровано, систематизовано і подано навчальний матеріал; чим краще організована система контролю і самоконтролю в пізнавальної діяльності кожного студента.
Genre Tezi
Topic дистанційне навчання
Identifier Коваленко, О. В. Теоретичні основи впровадження дистанційного навчання у професійну підготовку майбутніх фахівців індустрії гостинності [Текст] / О. В. Коваленко // Актуальні питання сучасних педагогічних та психологічних наук : збірник наукових робіт учасників Міжнародної науково-практичної конференції, 16–17 лютого 2018 р., м. Одеса. – Одеса : ГО «Південна фундація педагогіки», 2018. – Ч. 2. – С. 56–59.