Запис Детальніше

Економічне обґрунтування проекту відкриття піцерії «Пан Коцький»

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Економічне обґрунтування проекту відкриття піцерії «Пан Коцький»
Economic justification of the project of opening the pizzeria "Mr. Kotsky"
 
Creator Закірова, Ж.З.
 
Subject відкриття піцерії
бізнес-ідеї
ресторанний бізнес
фастфуд
opening pizzerias
business ideas
business ideas
restaurant business
fast food
 
Description Метою дослідження є визначення основ і сутності ресторанного бізнесу для підтримання ефективності його функціонування на ринку у довгостроковій перспективі, забезпечення розвитку підприємницької діяльності шляхом покращення стійкості, зростання прибутковості діяльності, збільшення обсягів реалізації, використання стратегічних можливостей та укріплення конкурентних переваг.
The purpose of the study is to determine the basis and essence of the restaurant business to maintain its efficiency in the market in the long term, ensuring the development of entrepreneurial activities by improving sustainability, increasing profitability, increasing sales, using strategic opportunities and strengthening competitive advantages.
 
Date 2019-04-02T07:54:42Z
2019-04-02T07:54:42Z
2018
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8934
 
Language uk