Економічне обґрунтування проекту відкриття піцерії «Пан Коцький»
DSpace at ONEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Економічне обґрунтування проекту відкриття піцерії «Пан Коцький»
Economic justification of the project of opening the pizzeria "Mr. Kotsky" |
|
Creator |
Закірова, Ж.З.
|
|
Subject |
відкриття піцерії
бізнес-ідеї ресторанний бізнес фастфуд opening pizzerias business ideas business ideas restaurant business fast food |
|
Description |
Метою дослідження є визначення основ і сутності ресторанного бізнесу для підтримання ефективності його функціонування на ринку у довгостроковій перспективі, забезпечення розвитку підприємницької діяльності шляхом покращення стійкості, зростання прибутковості діяльності, збільшення обсягів реалізації, використання стратегічних можливостей та укріплення конкурентних переваг.
The purpose of the study is to determine the basis and essence of the restaurant business to maintain its efficiency in the market in the long term, ensuring the development of entrepreneurial activities by improving sustainability, increasing profitability, increasing sales, using strategic opportunities and strengthening competitive advantages. |
|
Date |
2019-04-02T07:54:42Z
2019-04-02T07:54:42Z 2018 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8934
|
|
Language |
uk
|
|