Порівняльне дослідження якості, асортименту та особливостей формування споживацького попиту на каву натуральну
DSpace at ONEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Порівняльне дослідження якості, асортименту та особливостей формування споживацького попиту на каву натуральну
Comparative study of quality, assortment and peculiarities of the formation of consumer demand for natural coffee |
|
Creator |
Рєпіна, Д.О.
|
|
Subject |
товарознавство
кава натуральна вимоги до якості конкурентоспроможність commodity science natural coffee quality requirements competitiveness |
|
Description |
У роботі розглядається асортимент кави натуральної на українському ринку. Проаналізовано товарознавчу характеристику кави натуральної та представлені рекомендацій споживачу щодо свідомого вибору кави із врахуванням органолептичних, фізико-хімічних показників якості, споживацьких переваг.
The article considers the assortment of natural coffee in the Ukrainian market. The article analyzes commodity characteristics of natural coffee and presents recommendations to the consumer regarding the conscious choice of coffee taking into account organoleptic, physical and chemical indicators of quality, consumer preferences. |
|
Date |
2019-04-03T21:08:21Z
2019-04-03T21:08:21Z 2018 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8973
|
|
Language |
uk
|
|