Запис Детальніше

Порівняльне дослідження якості, асортименту та особливостей формування споживацького попиту на каву натуральну

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Порівняльне дослідження якості, асортименту та особливостей формування споживацького попиту на каву натуральну
Comparative study of quality, assortment and peculiarities of the formation of consumer demand for natural coffee
 
Creator Рєпіна, Д.О.
 
Subject товарознавство
кава натуральна
вимоги до якості
конкурентоспроможність
commodity science
natural coffee
quality requirements
competitiveness
 
Description У роботі розглядається асортимент кави натуральної на українському ринку. Проаналізовано товарознавчу характеристику кави натуральної та представлені рекомендацій споживачу щодо свідомого вибору кави із врахуванням органолептичних, фізико-хімічних показників якості, споживацьких переваг.
The article considers the assortment of natural coffee in the Ukrainian market. The article analyzes commodity characteristics of natural coffee and presents recommendations to the consumer regarding the conscious choice of coffee taking into account organoleptic, physical and chemical indicators of quality, consumer preferences.
 
Date 2019-04-03T21:08:21Z
2019-04-03T21:08:21Z
2018
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8973
 
Language uk