Запис Детальніше

Генератор зашумлення для систем рухомого зв’язку

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Генератор зашумлення для систем рухомого зв’язку
 
Creator Бєлов, О. Е.
 
Contributor Кичак, В. В.
 
Subject генератор
зашумлення
система рухомого зв'язку
блокувач сигналів
розробка пристрою
пыдсилювач
172
 
Description Керівник: канд. техн. наук, доц. Кичак В. В.
У дипломному проекті розроблено генератор зашумлення для систем рухомого зв’язку. У проекті складено схеми електричну структурну, електричну принципову, зроблено електричні розрахунки, розрахунки надійності. За допомогою використання програми Micro-Cap Evaluation проведено комп'ютерне моделювання широкосмугового підсилювача, та за допомогою програми OrCAD проведено моделювання конструкції друкованої плати. Проведено техніко-економічне обґрунтування доцільності розробки. Проведено розрахунки економічного ефекту від розробки та впровадження пристрою, а також доцільності капіталовкладень у цей прилад.
Розглянуті питання з охорони праці, а саме: оптимальні умови праці оператора ПК у лабораторії, а саме параметри мікроклімату, опалення, вентиляція, кондиціювання, допустимі рівні шуму та пожежної безпеки. Розраховане природне освітлення.
Дана оцінка безпеки роботи пристрою зашумлення стільникового зв’язку в умовах дії іонізуючих електромагнітних випромінювань.
 
Date 2019-04-03T08:06:51Z
2019-04-03T08:06:51Z
2017
 
Type Presentation
 
Identifier Генератор зашумлення для систем рухомого зв’язку [Електронний ресурс] : [презентація] / викон. О. Е. Бєлов ; Вінницький національний технічний університет ; Факультет інфокомунікацій радіоелектроніки та наносистем ; Кафедра телекомунікаційних систем та телебачення. – Електронні текстові дані (1 файл: 1,33 Мбайт). – Вінниця, 2017. – Назва з екрана.
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/24288
 
Language uk_UA
 
Format application/pdf
 
Publisher ВНТУ