Запис Детальніше

Комплексний аналіз середовища молокопереробного підприємства

Zhytomyr State University Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/28968/
 
Title Комплексний аналіз середовища молокопереробного підприємства
 
Creator Павловська, Л. Д.
Павловський, Д. В.
 
Subject H Social Sciences (General)
 
Description В сучасних умовах розвитку національної економіки особливий інтерес представляють дослідження, направлені на виявлення шляхів вирішення продовольчої проблеми, значне місце серед яких посідає забезпечення конкурентоспроможності молокопереробної галузі, визначення сильних і слабких сторін молокопереробних підприємств, їх потенційних можливостей і загроз.
Одним із найбільш відомих у закордонній та вітчизняній практиці методів аналізу та оцінки середовища підприємства є метод SWOТ-аналізу. Саме за його допомогою можна встановити маркетингові можливості, які відповідають ресурсам підприємства, визначити маркетингові загрози і розробити заходи щодо знешкодження їх впливу, виявити сильні сторони молокопереробного підприємства і зіставити їх з ринковими можливостями, визначити його слабкі сторони та розробити напрями їх подолання, виявити конкурентні переваги та сформувати стратегічні пріоритети підприємства.
 
Date 2015
 
Type Article
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/28968/7/%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%B9%20%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D1%96%D0%B7%20%281%29.pdf
Павловська, Л. Д. and Павловський, Д. В. (2015) Комплексний аналіз середовища молокопереробного підприємства. Сучасні економічні системи: стан та перспективи.