Запис Детальніше

Electronic Sumy State Pedagogical University named after A. S. Makarenko Institutional Repository

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Компетентнісний підхід та його застосування у визначенні сформованості економічної культури студентів
 
Names Коваленко, Олександр Вікторович
Kovalenko, Oleksandr Viktorovych
Date Issued 2014-12-04 (iso8601)
Abstract У дослідженні проведеному нами ми виходимо з того, що організація навчальної діяльності має професійну спрямованість, сприяє систематизації, поглибленню і практичному застосуванню теоретичних знань, дозволяє інтегрувати складові цієї діяльності в професійній підготовці та з окреслених компонентів економічної культури студентів: аксіологічного, технологічного, творчого, особистісного.
Реалізація цих компонентів передбачає необхідність визначення рівнів сформованості економічної культури студентів, які характеризуються наявністю у них певних цілей, мотивів, обсягу знань, вироблених умінь і навичок, професійних якостей, що тією чи іншою мірою застосовуються на усвідомлено обраному подальшому навчально-професійному шляху. Тому нашою метою є визначення критеріїв та показників оцінки сформованості економічної культури.
Genre Tezi
Topic компетентнісний підхід
Identifier Коваленко, О. В. Компетентнісний підхід та його застосування у визначенні сформованості економічної культури студентів [Текст] / О. В. Коваленко // Компетентісно-орієнтований підхід до освіти : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Харків, 4 грудня 2014 р. – Харків : КЗ «Харківська гуманітарно-педагогічна академія», 2014. – С. 88–90.