Запис Детальніше

Electronic Sumy State Pedagogical University named after A. S. Makarenko Institutional Repository

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Авторський спецкурс «Основи маркетингу у сфері обслуговування» як педагогічна умова формування маркетингової культури майбутніх фахівців індустрії гостинності
 
Names Коваленко, Олександр Вікторович
Kovalenko, Oleksandr Viktorovych
Date Issued 2017-03 (iso8601)
Abstract В даній роботі зазначено, що за результатами проведеного автором дослідження можна зробити висновок, що авторський спецкурс «Основи маркетингу у сфері обслуговування», розроблений для студентів ІІІ курсу спеціальності «Туризм», сприяє кращому засвоєнню в них знань у сфері маркетингу, формуванню базових професійно-економічних компетенцій, сприяє позитивній мотивації студентів до вивчення дисциплін економічного профілю, що в свою чергу сприяє підвищенню рівнів сформованості маркетингової культури.
Genre Tezi
Topic авторський спецкурс
Identifier Коваленко, О. В. Авторський спецкурс «Основи маркетингу у сфері обслуговування» як педагогічна умова формування маркетингової культури майбутніх фахівців індустрії гостинності [Текст] / О. В. Коваленко // Актуальні питання теорії та практики психолого-педагогічної підготовки майбутніх фахівців : тези доповідей V Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Хмельницький, 30–31 березня 2017 р.) / Міністерство освіти і науки України, Хмельницький національний університет, кафедра психології та педагогіки [та ін.]. – Хмельницький : Хмельницький національний університет, 2017. – С. 92–94.