Запис Детальніше

Electronic Sumy State Pedagogical University named after A. S. Makarenko Institutional Repository

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Розвиток міжнародного туристичного співробітництва – проблеми та перспективи
 
Names Коваленко, Олександр Вікторович
Kovalenko, Oleksandr Viktorovych
Date Issued 2017-10-26 (iso8601)
Abstract В даній роботі зазначено, що невід’ємною складовою розбудови міжнародних відносин у сфері туризму є поглиблення співпраці з іншими міжнародними органами в галузі туризму.
Вплив міжнародного туризму на економічний розвиток виявляється у підвищенні ділової активності і розширенні виробництва товарів і послугу результаті збільшення платоспроможного попиту за рахунок іноземних відвідувачів. Ділова активність посилюється помірно із збільшенням обсягів активного туризму.
То ж мало декларувати потребу розвитку туризму в Україні, треба створити необхідні економічні та правові умови для функціонування туристичних організацій як державних, так і комерційних з тим, щоб у перспективі вони могли зайняти належне місце на цивілізованому світовому туристичному ринку.
Genre Tezi
Topic міжнародне туристичне співробітництво
Identifier Коваленко, О. В. Розвиток міжнародного туристичного співробітництва – проблеми та перспективи [Текст] / О. В. Коваленко // Міжнародні відносини: історія, теорія та практика : матеріали Міжнародної науково-практичної дистанційної конференції (м. Суми, 26 жовтня 2017 року). – Суми : СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2017. – С. 87–90.