Запис Детальніше

Метод стиснення зображень на основі дискретних ортогональних функцій

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Метод стиснення зображень на основі дискретних ортогональних функцій
 
Creator Братківський, Б. П.
 
Contributor Довгалець, С. М.
 
Subject стиснення зображень
функція дискретна
коефіцієнт стиснення
зображення цифрове
вейвлет-перетворення
дискретне ортогональне перетворення
151
 
Description Керівник: канд. техн. наук, проф. Довгалець С. М.
В дипломному проекті розглянута задача стиснення зображень на основі дискретних ортогональних функцій. Розглянута суть технічної проблеми, що виникла на сучасному етапі розвитку, представлені існуючі способи вирішення проблеми, проведений огляд методів стиснення зображень, розглянуті переваги та недоліки цих методів, проведений вибір аналогів.
Розроблено метод стиснення зображень на основі дискретних ортогональних функцій. В якості ортогональних функцій обрано вейвлет–перетворення. Розроблено алгоритмічне та програмне забезпечення запропонованого методу. Описано принцип роботи програми та проведені експериментальні дослідження розробленого програмного продукту на зображеннях з бази USC–SIPI Image Database та реальних зображеннях, отриманих з допомогою цифрової камери.
 
Date 2019-04-08T10:31:56Z
2019-04-08T10:31:56Z
2017
 
Type Presentation
 
Identifier Метод стиснення зображень на основі дискретних ортогональних функцій [Електронний ресурс] : [презентація] / викон. Б. П. Братківський ; Вінницький національний технічний університет ; Факультет комп’ютерних систем та автоматики ; Кафедра автоматики та інформаційно-вимірювальної техніки. – Електронні текстові дані (1 файл: 1,01 Мбайт). – Вінниця, 2017. – Назва з екрана.
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/24335
 
Language uk_UA
 
Format application/pdf
 
Publisher ВНТУ