Запис Детальніше

Electronic Sumy State Pedagogical University named after A. S. Makarenko Institutional Repository

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Ефективність впровадження професійно орієнтованої програми занять з пілатесу для студенток економічних спеціальностей
 
Names Петренко, Олена Павлівна
Petrenko, Olena Pavlivna
Лоза, Тетяна Олександрівна
Loza, Tetiana Oleksandrivna
Date Issued 2018-06 (iso8601)
Abstract У даній статті представлені результати експериментального дослідження впровадження в навчальний процес з фізичного виховання студенток економічних спеціальностей професійно орієнтованої програми занять з пріоритетним застосуванням засобів пілатесу.
Наведені данні тестування рівня фізичної підготовленості та психофізіологічних якостей студенток контрольної та експериментальної груп за системою тестів ЄВРОФІТ та автоматизованою системою «НС-психотест».
Визначені позитивні статистично достовірні зміни за показниками фізичної підготовленості у студенток експериментальної групи (p<0.001).
Доведено, що впровадження професійно орієнтованої програми занять з використанням засобів з пілатесу сприяє покращенню таких психофізіологічних якостей, як: концентрація, стійкість та переключення уваги, швидкість переробки інформації, які притаманні майбутнім фахівцям економічної групи спеціальностей.
Підтверджено ефективність розробленої професійно орієнтованої програми занять з фізичного виховання, методика яких спрямована на покращення професійно важливих якостей студенток економічних спеціальностей.
Genre Article
Topic студенти
Identifier Петренко, О. П. Ефективність впровадження професійно орієнтовної програми занять з пілатесу для студенток економічних спеціальностей [Текст] / О. П. Петренко, Т. О. Лоза // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова : збірник наукових праць. – Київ, 2018. – №12(106). – С. 79–89.