Запис Детальніше

Автоматизована система управління розвитком багатопродуктового виробництва з підсистемою "освоєння"

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Автоматизована система управління розвитком багатопродуктового виробництва з підсистемою "освоєння"
 
Creator Гришин, Д. І.
 
Contributor Штовба, С. Д.
 
Subject автоматизована система управління виробництвом
"освоєння"
процес розвитку виробництва
освоєння виробництва
багатопродуктова виробнича система
метод агрегування
151
 
Description Керівник: д-р техн. наук, проф. Штовба С. Д.
Виконано аналіз задач і методів оптимального управління розвитком багатопродуктових виробничих систем.
Вибрано як обгрунтовані теоретично, обчислювально ефективні безпошукові методи оптимального агрегування для обчислення оптимальних стратегій розвитку. В переглянутих аналогах і прототипах задача оптимального розвитку з урахуванням процесів освоєння виробництва розглядається тільки для однопродуктових систем. Проведено аналіз та порівняння існуючих методів рішення задачі оптимального розвитку. Показано необхідність будувати інтегровані моделі розвитку: на базі планових замін технологій, обладнання, продуктів виробництва і на базі стохастичних, частково стихійних процесів освоєння. Виконано постановку задачі на базі методології оптимального агрегування.
Вибрано шлях реалізаці системи оптимального управління розвитком за рахунок модифікації напрацьованих рішень: однопродктової задачі «цінові стратегії», бінарного оператора оптимального агрегування структур «виробництво,
розвиток». Вдосконалено оператор оптимального агрегування структур «виробництво, розвиток» з урахуванням процесів освоєння виробництва. Розроблено комплекс програмного забезпечення і виконано його тестування та проведення тестових досліджень.
 
Date 2019-04-10T13:14:36Z
2019-04-10T13:14:36Z
2017
 
Type Presentation
 
Identifier Автоматизована система управління розвитком багатопродуктового виробництва з підсистемою "освоєння" [Електронний ресурс] : [презентація] / викон. Д. І. Гришин ; Вінницький національний технічний університет ; Факультет комп’ютерних систем та автоматики ; Кафедра комп’ютерних систем управління. – Електронні текстові дані (1 файл: 1,16 Мбайт). – Вінниця, 2017. – Назва з екрана.
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/24362
 
Language uk_UA
 
Format application/pdf
 
Publisher ВНТУ