Запис Детальніше

ІНФОРМАЦІЙНО-ФАКТОРНИЙ АНАЛІЗ ЯК НОВА ІНФОРМАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ

Наукові журнали НАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ІНФОРМАЦІЙНО-ФАКТОРНИЙ АНАЛІЗ ЯК НОВА ІНФОРМАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ
The informatively-factor analysis as new information technology
Информационно-факторный анализ как новая информационная технология
 
Creator Али, Аль-Аммори; National Transport University
 
Subject інформаційна технологія; інформаційно-факторний аналіз; інформація; фактор
factor; information; information technology; informatively-factor analysis
информационная технология; информационно-факторный анализ; информация; фактор
 
Description Запропоновано інформаційно-факторний аналіз процесів польоту як новий перспективний підхід з урахуванням поліфакторності. Розглянуто історичні засади виникнення, розвитку факторного аналізу та теорії інформації, значення інформаційно-факторного аналізу для забезпечення безпеки та ефективності польоту.
The informatively-factor analysis of processes of flight as new perspective approach is offered taking into account polifactorial. Historical bases of origin are examined; development of factor analysis and information theory, the value of informatively-factor analysis is underlined for providing of safety and efficiency of flight.
Предложено применение информационно-факторного анализа процессов полета в качестве нового перспективного подхода с учетом полифакторности. Рассмотрены исторические основы возникновения, развития факторного анализа и теории информации, значение информационно-факторного анализа для обеспечения безопасности и эффективности полета.
 
Publisher National Aviation University
 
Contributor


 
Date 2010-02-01
 
Type


 
Format application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/visnik/article/view/1863
 
Source Proceedings of National Aviation University; Том 43, № 2 (2010); 104-109
Вестник Национального авиационного университета; Том 43, № 2 (2010); 104-109
Вісник Національного Авіаційного Університету; Том 43, № 2 (2010); 104-109
 
Language ru
 
Rights Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).