Запис Детальніше

Забезпечення екологічної безпеки харчових продуктів шляхом вдосконалення екологічного контролю

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Забезпечення екологічної безпеки харчових продуктів шляхом вдосконалення екологічного контролю
 
Creator Тишківська, О. А.
 
Contributor Тітов, Т. С.
 
Subject екологічна безпека
екологічний контроль
вміст важких металів
продукти харчування
джерело забруднення продуктів
контроль якості харчових продуктів
безпечність харчових продуктів
8.04010603
 
Description Керівник: канд. хім. наук, доц. Тітов Т. С.
В магістерській кваліфікаційній роботі охарактеризовано охарактеризовано екологічний вплив підприємств харчової промисловості на навколишнє середовище.
Запропоновано вдосконалення екологічного контролю харчових виробництв шляхом експериментального визначення вмісту важких металів у деяких групах продуктів харчування.
Проведено кореляційний аналіз та прогнозування вмісту важких металів в продуктах харчування рослинного походження та грунтах, на яких вони вирощувалися.
Мета роботи – оцінка екологічної безпеки харчової промисловості та прогнозування вмісту важких металів в продуктах харчування і встановлення їх придатності для споживання за цим показником.
Об’єкт дослідження – процес контролю і прогнозування вмісту важких металів в продуктах харчування рослинного походження.
Предмет дослідження – вміст важких металів в харчових продуктах на території м. Вінниці і області.
In the master's qualification work the ecological influence of food industry enterprises on the environment has been characterized.
Improvement of ecological control of food production by experimental determination of heavy metal content in some food groups is proposed.
Correlation analysis and prediction of the content of heavy metals in food products of vegetable origin and soils on which they were grown.
The purpose of the work is to assess the ecological safety of the food industry and predict the content of heavy metals in food and establish their suitability for consumption by this indicator.
The object of research - the process of monitoring and predicting the content of heavy metals in food products of vegetable origin.
The subject of research - the content of heavy metals in food products in the territory of the city of Vinnytsia and the region.
 
Date 2019-04-15T12:38:01Z
2019-04-15T12:38:01Z
2018
 
Type Presentation
 
Identifier Забезпечення екологічної безпеки харчових продуктів шляхом вдосконалення екологічного контролю [Електронний ресурс] : [презентація] / викон. О. А. Тишківська ; Вінницький національний технічний університет ; Інститут екологічної безпеки та моніторингу довкілля ; Кафедра екології та екологічної безпеки. – Електронні текстові дані (1 файл: 1,79 Мбайт). – Вінниця, 2018. – Назва з екрана.
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/24408
 
Language uk_UA
 
Format application/pdf
 
Publisher ВНТУ