Запис Детальніше

Electronic Sumy State Pedagogical University named after A. S. Makarenko Institutional Repository

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Кваліфікаційна робота за освітнім ступенем «Магістр» методичні рекомендації для студентів спеціальності 014 Середня освіта (Фізична культура)
 
Names Лоза, Тетяна Олександрівна
Томенко, Олександр Анатолійович
Loza, Tetiana Oleksandrivna
Tomenko, Oleksandr Anatoliiovych
Date Issued 2019 (iso8601)
Abstract Методичні рекомендації містять загальні положення про порядок визначення тем кваліфікаційних магістерських робіт, вимог до порядку викладання матеріалу та її структурних елементів.
У роботі розглянуто особливості підготовки, написання та захисту кваліфікаційної магістерської роботи спеціальності 014 Середня освіта ( Фізична культура) У публікації надано методичні рекомендації для студентів, наукових керівників та рецензентів за даним напрямом підготовки, які спрямовані на забезпечення методологічної, теоретичної та експериментальної підготовки до виконання наукових досліджень, захисту та оцінки кваліфікаційної магістерської роботи на державних іспитах.
Genre Other
Topic обов`зки студента
Identifier Кваліфікаційна робота за освітнім ступенем «Магістр» [Текст] : методичні рекомендації для студентів спеціальності 014 Середня освіта (Фізична культура) / Міністерство освіти і науки України, Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка, Навчально–науковий інститут фізичної культури ; [уклад.: О. А. Томенко, Т. О. Лоза]. – Суми : Вид-во СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2019. – 67 с.