Запис Детальніше

Electronic Sumy State Pedagogical University named after A. S. Makarenko Institutional Repository

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Методика формування психолого-педагогічної готовності майбутнього вчителя музики до диригентської діяльності та керівництва дитячим інструментальним ансамблем
 
Names Ду Ханьфен
Ду Ханьфен
Date Issued 2019 (iso8601)
Abstract Дисертація є комплексним дослідженням у галузі теорії та методики музичного навчання, що присвячене процесу формування психолого-педагогічної готовності майбутнього вчителя музики до диригентської діяльності та керівництва дитячим інструментальним ансамблем. З’ясовано теоретичні основи дослідження проблеми готовності у психолого-педагогічному науковому дискурсі. Побудовано структурно-функціональну модель психолого-педагогічної готовності майбутнього вчителя музики до диригентської діяльності та керівництва ДІА. Обґрунтовано методику (підходи, принципи, методи, прийоми та умови) формування психологопедагогічної готовності майбутнього вчителя музики до диригентської діяльності та керівництва ДІА. Визначено критерії та показники оцінювання рівня психологопедагогічної готовності майбутнього вчителя музики до диригентської діяльності та керівництва ДІА. Експериментально перевірено ефективність розробленої методики у процесі підготовки майбутніх учителів музики.
Genre abstract
Topic методика
Identifier Ду Ханьфен Методика формування психолого-педагогічної готовності майбутнього вчителя музики до диригентської діяльності та керівництва дитячим інструментальним ансамблем [Текст] : автореф. дис. ... канд. пед. наук : [спец.] 13.00.02 – Теорія та методика музичного навчання / Ду Ханьфен ; [науковий керівник С. В. Шип]. – Суми : СумДПУ ім. А. С. Макаренка, 2019. – 20 с.