Запис Детальніше

Технологія переробки сільськогосподарської продукції

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія переробки сільськогосподарської продукції
 
Creator Іваненко, Федір Вікторович
Ivanenko, Fedir
Иваненко, Федор Викторович
 
Description У посібнику висвітлено необхідні матеріали для виконання розрахунково-аналітичних завдань, проведення семінару-дискусії з актуальних проблем галузі
та інші методичні матеріали для проведення міжпредметного тренінгу з питань
переробки сільськогосподарської продукції. Тренінгом предбачено вивчення
двох найважливіших для економіки України галузей — переробка продовольчого
і кормового зерна та молока.
Наведено методичні поради щодо виконання розрахунків, словник основних
термінів і понять, завдання для розрахунку окремих технологічних показників та
їх аналізу, інформаційно-довідникові таблиці.
Навчальне видання розраховане на підготовку бакалаврів у вищих навчальних закладах ІІ — ІV рівнів акредитації. Посібник може використовуватися спеціалістами і магістрами, що виконують науково-дослідні розробки для переробних галузей агропромислового комплексу.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2019-04-18T11:30:17Z
2019-04-18T11:30:17Z
2014
 
Type Book
 
Identifier Іваненко, Федір Вікторович. Технологія переробки сільськогосподарської продукції [Электронный ресурс] : міжпредм. тренінг для студ. спеціалізації "Економіка агропромислових формувань" / Ф. В. Іваненко, А. Т. Соколовський ; М-во освіти і науки України, Держ. ВНЗ "Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана". - Київ : КНЕУ, 2014. - 268 с.
978-966-483-871-6
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/13962
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/27684
 
Language uk