Запис Детальніше

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
 
Creator Іваненко, Федір Вікторович
Ivanenko, Fedir
Иваненко, Федор Викторович
 
Description У посібнику висвітлено необхідні матеріали для самостійного вивчення дисципліни «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», що викладається студентам спеціальності «Економіка агропромислових формувань». Наведено типову програму з дисципліни, методичні поради
щодо вивчення кожної теми, плани практичних занять, словник основних термінів і понять, завдання для перевірки знань, завдання для розрахунку окремих технологічних показників та їх аналізу, інформаційно-довідникові таблиці, тематику рефератів.
Навчальне видання розраховане на підготовку бакалаврів у вищих навчальних закладах ІІ—ІV рівнів акредитації. Посібник може використовуватись спеціалістами і магістрами, що виконують науково-дослідні розробки для переробних галузей агропромислового комплексу.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2019-04-18T11:30:41Z
2019-04-18T11:30:41Z
2014
 
Type Book
 
Identifier Іваненко Ф. В. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва [Электронный ресурс] : навч.-метод. посіб. для самост. вивч. дисц. / Ф. В. Іваненко ; М-во освіти і науки України, ДВНЗ "Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана". - Київ : КНЕУ, 2014. - 125 с.
978-966-483-838-9
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/13959
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/27707
 
Language uk