Технологія переробки сільськогосподарської продукції
Dspace iRKNEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія переробки сільськогосподарської продукції
|
|
Creator |
Іваненко, Федір Вікторович
Ivanenko, Fedir Иваненко, Федор Викторович |
|
Description |
У посібнику висвітлено необхідні матеріали для виконання розрахунково-аналітичних завдань, проведення семінару-дискусії з актуальних проблем галузі та інші методичні матеріали для проведення міжпредметного тренінгу з питань переробки сільськогосподарської продукції. Тренінгом предбачено вивчення двох найважливіших для економіки України галузей — переробка продовольчого і кормового зерна та молока. Наведено методичні поради щодо виконання розрахунків, словник основних термінів і понять, завдання для розрахунку окремих технологічних показників та їх аналізу, інформаційно-довідникові таблиці. Навчальне видання розраховане на підготовку бакалаврів у вищих навчальних закладах ІІ — ІV рівнів акредитації. Посібник може використовуватися спеціалістами і магістрами, що виконують науково-дослідні розробки для переробних галузей агропромислового комплексу. |
|
Publisher |
ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
|
|
Date |
2019-04-18T11:36:43Z
2019-04-18T11:36:43Z 2014 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
Іваненко Ф. В. Технологія переробки сільськогосподарської продукції [Электронный ресурс] : міжпредм. тренінг для студ. спеціалізації "Економіка агропромислових формувань" / Ф. В. Іваненко, А. Т. Соколовський ; М-во освіти і науки України, Держ. ВНЗ "Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана". – Київ : КНЕУ, 2014. – 268 с.
978-966-483-871-6 http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/27947 |
|
Language |
uk
|
|