Запис Детальніше

Технологія зберігання та переробки сільськогосподарської продукції

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія зберігання та переробки сільськогосподарської продукції
 
Creator Іваненко, Федір Вікторович
Ivanenko, Fedir
Иваненко, Федор Викторович
 
Description У посібнику подано необхідні матеріали для самостійного вивчення дисципліни «Технологія зберігання та переробки сільськогосподарської продукції», що викладається студентам сільськогосподарських вузів та факультетів. Наведено типову програму з дисципліни, методичні поради щодо вивчення кожної теми, плани практичних занять, словник основних термінів і понять, завдання для перевірки знань, завдання для обчислення окремих технологічних показників та їх аналізу, інформаційно-довідкові таблиці, тематику курсових робіт (рефератів).
Посібник орієнтований на підготовку бакалаврів у вищих навчальних закладах ІІ—ІV рівнів акредитації. Стане у пригоді спеціалістам і магістрам, що займаються науково-дослідними розробками для переробних галузей агропромислового комплексу.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2019-04-18T11:37:04Z
2019-04-18T11:37:04Z
2005
 
Type Book
 
Identifier Іваненко Ф. В. Технологія зберігання та переробки сільськогосподарської продукції [Электронный ресурс] : навч.-метод. посіб. для самост. вивч. дисципліни / Ф. В. Іваненко, В. М. Сінченко ; М-во освіти і науки України, Київ. нац. екон. ун-т. – Київ : КНЕУ, 2005. – 221 с.
966-574-733-9
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/27969