Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Dspace iRKNEU
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
|
| Creator |
Іваненко, Федір Вікторович
Ivanenko, Fedir Иваненко, Федор Викторович |
|
| Description |
У посібнику висвітлено необхідні матеріали для самостійного вивчення дисципліни «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», що викладається студентам спеціальності «Економіка агропромислових формувань». Наведено типову програму з дисципліни, методичні поради щодо вивчення кожної теми, плани практичних занять, словник основних термінів і понять, завдання для перевірки знань, завдання для розрахунку окремих технологічних показників та їх аналізу, інформаційно-довідникові таблиці, тематику рефератів. Навчальне видання розраховане на підготовку бакалаврів у вищих навчальних закладах ІІ—ІV рівнів акредитації. Посібник може використовуватись спеціалістами і магістрами, що виконують науково-дослідні розробки для переробних галузей агропромислового комплексу. |
|
| Publisher |
ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
|
|
| Date |
2019-04-18T11:37:05Z
2019-04-18T11:37:05Z 2014 |
|
| Type |
Book
|
|
| Identifier |
Іваненко Ф. В. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва [Электронный ресурс] : навч.-метод. посіб. для самост. вивч. дисц. / Ф. В. Іваненко ; М-во освіти і науки України, ДВНЗ "Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана". – Київ : КНЕУ, 2014. – 125 с.
978-966-483-838-9 http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/27970 |
|
| Language |
uk
|
|