Запис Детальніше

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Technology production and processing of agricultural product
 
Creator Іваненко, Федір Вікторович
Ivanenko, Fedir
Иваненко, Федор Викторович
 
Subject технологія
галузі рослинництва (тваринництва)
виробництво продукції рослинництва (тваринництва)
зберігання продукції рослинництва (тваринництва)
переробка продукції рослинництва (тваринництва)
technology
branch of plant-grower (stock-raisings)
production of produce of plant-grower(stock-raisings)
storage of products of plant-grower (stock-raisings)
processing of products of plant-grower (stock-raisings)
65.321.82 (І 18)
637 (075.8)
 
Description Запропонований навчальний посібник дає можливість студенту отримати цілісну систему необхідних знань про технологію більшості виробничих процесів від одержання сировини до готової продукції рослинництва і тваринництва. Розкриваються головні питання технологічних і організаційних умов ефективної первинної переробки і зберігання сировини і продуктів переробки та оцінки її якості.
The proposed tutorial enables students to gain the necessary knowledge of the technology integrated system of most manufacturing processes from receipt of raw materials to finished products of plant growing and cattle breeding. The article covers the main issues of technological and organizational conditions for efficient primary processing and storage of raw materials and processing product; and their quality assessment.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2019-04-18T11:38:57Z
2019-04-18T11:38:57Z
2010-06-23
 
Type Book
 
Identifier Іваненко Ф. В. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва : навч. посіб. / Ф. В. Іваненко. – Київ : КНЕУ, 2010. – 252 с.
978-966-483-364-3
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/28088
 
Language uk