Запис Детальніше

Особливості технологічних етапів переробки плодоовочевої сировини та їх вплив на побудову обліку

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості технологічних етапів переробки плодоовочевої сировини та їх вплив на побудову обліку
 
Creator Кубрак, Роман Петрович
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2019-04-18T11:41:50Z
2019-04-18T11:41:50Z
2008-09-10
 
Type Article
 
Identifier Кубрак Р. П. Особливості технологічних етапів переробки плодоовочевої сировини та їх вплив на побудову обліку / Р. П. Кубрак // Облік і контроль на підприємствах АПК: стан та перспективи розвитку : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. 10–11 жовт. 2008 р. : у 2-х ч. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [редкол.: М. М. Коцупатрий, Л. М. Трохименко, В. В. Мельничук, Ю. А. Шевченко]. – Київ : КНЕУ, 2008. – Ч. І. – С. 89–93.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/28177
 
Language uk