Запис Детальніше

Удосконалення обліку та аудиту фінансових результатів діяльності підприємства

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення обліку та аудиту фінансових результатів діяльності підприємства
 
Creator Ільїн, Валерій Юрійович
Iliin, Valerii
Ильин, Валерий Юрьевич
Мороз, М. С.
 
Subject аналіз
витрати
облік доходів
ліквідність
прибутковість підприємства
результати
фінансовий стан
657.44:658.155
 
Description Дана стаття присвячена удосконаленню обліку та аудиту фінансових результатів діяльності підприємств, завдяки організованому, якісному, своєчасному та ефективному управлінню, що являє собою сукупність взаємопов’язаних послідовно здійснюваних функцій.
У сучасних умовах господарювання аналіз фінансового стану, необхідна складова процесу управління підприємством. Головним напрямком його практичної реалізації є виявлення можливостей підвищення ефективності функціонування підприємства, визначення перспектив його розвитку.
Проблема аналізу фінансового стану підприємства та його оцінки сьогодні є досить актуальною, оскільки з одного боку, він є результатом діяльності підприємства, тобто його досягнення, а з другого боку, визначає передумови розвитку підприємства. Тому дане питання було розглянуто у працях багатьох економістів, як вітчизняних так і зарубіжних, і особлива увага приділялася питанням пов’язаних не тільки з аналізом фінансового стану, а й з його оцінкою та управлінням. Проаналізовано підходи різних вчених щодо обліку доходів, витрат, формування й відображення у фінансовій звітності результатів діяльності підприємств.
 
Publisher Інститут інноваційної освіти
 
Date 2019-04-18T11:43:51Z
2019-04-18T11:43:51Z
2016-12
 
Type Article
 
Identifier Ільїн В. Ю. Удосконалення обліку та аудиту фінансових результатів діяльності підприємства / В. Ю. Ільїн, М. С. Мороз // Наука, освіта, суспільство: актуальні питання і перспективи розвитку : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Київ, 27–28 груд. 2016 р.) : у 2-х ч. / Наук.-учбов. центр прикладної інформатики НАН України, Ін-т інновац. освіти ; відп. ред.: І. В. Козак. – Київ : ГО «Ін-т інновац. освіти», 2016. – Ч. 2. – C. 40–45.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/28317
 
Language uk