Особливості енергетичної та економічної оцінки кормів
Dspace iRKNEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості енергетичної та економічної оцінки кормів
|
|
Creator |
Шевченко, Юрій Андрійович
|
|
Subject |
cпособи оцінки енергетичної поживності кормів
енергетична кормова одиниця економічна оцінка кормів для потреб обліку та управління methods of estimation of power food value of forage power feed unit economic evaluation of forage for the needs of account and management 657.62 |
|
Description |
У статті розглянуто проблеми кількісної та якісної оцінки поживності кормів. Встановлено фактори, які впливають на енергетичну та економічну оцінку поживності кормів, а також розглянуто різноманітні способи для її визначення.
The paper considers the problem of quantitative and qualitative assessment of nutritional food. The factors that affect the energy and economic assessment of the nutritive value of feeds, but also considered various ways to define it. |
|
Publisher |
ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
|
|
Date |
2019-04-18T11:44:11Z
2019-04-18T11:44:11Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Шевченко Ю. А. Особливості енергетичної та економічної оцінки кормів / Ю. А. Шевченко // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки, молоді та спорту України, «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [редкол.: О. О. Бєляєв (відп. ред.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2011. – Спец. вип.: Організаційно-правові форми агропромислових формувань: стан, перспективи та вплив на розвиток сільських територій : у 2 ч. – Ч. 2. – С. 509–517.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/28338 |
|
Language |
uk
|
|