Запис Детальніше

Особливості енергетичної та економічної оцінки кормів

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості енергетичної та економічної оцінки кормів
 
Creator Шевченко, Юрій Андрійович
 
Subject cпособи оцінки енергетичної поживності кормів
енергетична кормова одиниця
економічна оцінка кормів для потреб обліку та управління
methods of estimation of power food value of forage
power feed unit
economic evaluation of forage for the needs of account and management
657.62
 
Description У статті розглянуто проблеми кількісної та якісної оцінки поживності кормів. Встановлено фактори, які впливають на енергетичну та економічну оцінку поживності кормів, а також розглянуто різноманітні способи для її визначення.
The paper considers the problem of quantitative and qualitative assessment of nutritional food. The factors that affect the energy and economic assessment of the nutritive value of feeds, but also considered various ways to define it.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2019-04-18T11:44:11Z
2019-04-18T11:44:11Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Шевченко Ю. А. Особливості енергетичної та економічної оцінки кормів / Ю. А. Шевченко // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки, молоді та спорту України, «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [редкол.: О. О. Бєляєв (відп. ред.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2011. – Спец. вип.: Організаційно-правові форми агропромислових формувань: стан, перспективи та вплив на розвиток сільських територій : у 2 ч. – Ч. 2. – С. 509–517.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/28338
 
Language uk